Vi skaber de bedste værktøjs­løsninger til dit produkt

Dit produkt er unikt – og det er vores værktøjsløsninger også. Ikke bare fordi der hører et specialfremstillet værktøj med til hvert emne, men også fordi værktøjsdesignet skal passe lige præcis til dine krav til emnekvalitet og tage hensyn til en optimal fremstillingsproces for emnet.

Værktøjskvalitet

Værktøj slides fordi der er bevægelige dele, og fordi gummiet i de fleste tilfælde skal sprøjtes ind i værktøjet under højt tryk. Dertil kommer, at værktøjet skal varmes op til den rigtige procestemperatur og køles ned, når det tages ud af støbemaskinen. Det kan også være, at dit produkt er en kombination af gummi og metal eller andre komponenter, som skal lægges ind i værktøjet. Den ekstra håndtering medfører også slitage.

Med det rigtige værktøjsdesign og valg af højkvalitetsmaterialer opnås den rette værktøjskvalitet, der holder i mange år. Præcis hvor lang tid afhænger af designet af dit produkt, gummiblandingens sammensætning, værktøjets kompleksitet og selvfølgelig krav til emnets finish.

Når du vælger AVK GUMMI som din samarbejdspartner får du samtidig en kvalificeret dialog – ikke bare omkring emnets udseende og funktion, men også værktøjet og projektplanen omkring det.

Tidsplan der holder

Vi ved, at tiden er en vigtig faktor, når nye emner skal fra tegnebrættet til løbende produktion, og vi forstår, at du kan have mange spørgsmål undervejs i processen. Måske har du behov for et prøveværktøj, så du kan teste og justere emnets design.

Derfor tager vi dialogen med dig og lægger en tidsplan som holder – fra værktøjet sættes i gang, henover udfaldsprøve og 0-serie til løbende produktion.

 

Værktøjs­produktion

Værktøj er en investering. Du kan vælge en dyrere løsning, der giver meget høj emnekvalitet i lang tid, eller en mere kostoptimeret løsning. Vi tror på, at den højere kvalitet kan betale sig i længden, men lytter selvfølgelig til dig. Er behovet knap så højt, har vi også prisgunstige løsninger.

Vi fremstiller ikke værktøjerne selv, men har indgået samarbejde med udvalgte værktøjsproducenter i Europa og Asien. De er valgt ud fra kriterier om særlige fremstillingskompetencer, leveringstid og selvfølgelig pris.

Et værktøj til fremstilling af dit produkt bruges aldrig til andre formål

I princippet giver det sig selv, fordi vi altid afviser at fremstille kopiprodukter, men det er alligevel en vigtig garanti vi giver, da produkter fra to forskellige producenter kan ligne hinanden uden at krænke nogens IP rettigheder.

Værktøjslager

Når værktøjet har afsluttet en produktionsordre, rengør vi værktøjet og lægger det på vores brandsikrede værktøjslager. Er der behov for småreparationer, klarer vi det på vores eget værksted, mens større vedligehold eller reparation udføres efter aftale med dig. Det vil oftest udløse en ny udfaldsprøve, som du får mulighed for at teste og godkende.

I værktøjets interne logbog kan vi se, hvad der er udført gennem tiden, og hvad værktøjets tilstand er – en stor hjælp i planlægningen hos dig og os.

Det er din garanti for den optimale værktøjsløsning hvad angår kvalitet, fremstillingstid og pris.

Hent vores profilbrochure

Profilbrochure