3-A Sanitary Standards

3-A Sanitary Standards, Inc. (3-A SSI) er en amerikansk organisation, som har til formål at udgive standarder og normer til udstyr og systemer samt til fremme af sanitet og hygiejne i forbindelse med mejeri- og fødevarer.

Disse sanitære standarder og normer udarbejdes bl.a. i samarbejde med lokale og nationale myndigheder samt producenter af udstyret.

Hovedformålet med 3-A SSI er at beskytte alle forbrugsvarer mod kontaminering samt at sikre, at alle kontaktoverflader kan renses/steriliseres eller let afmonteres for manuel rengøring. Således sikrer standarden optimale betingelser for de mejeri- og fødevareprodukter, der kan komme i kontakt med den pågældende komponentdel.

3-A Sanitary certificering

AVK GUMMI er certificeret af 3-A SSI som producent af gummiblandinger til fremstilling af emner til mejeri- og fødevareindustrien. Denne "Third Party Verification" omfatter forskellige EPDM, FPM, NBR, HNBR og Q gummiblandinger.

Som forbruger er det vigtigt at være opmærksom på, at der desværre er virksomheder, der gør uretmæssig brug af 3-A symbolet. 3-A SSI overvåger derfor aktivt misbrug af 3-A symbolet og retter henvendelse til virksomheder, der på uautoriseret vis anvender symbolet.

 

Hent vores certifikat her

Kontakt vores salgsteam

Uanset opgavens størrelse eller sværhedsgrad glæder vi os til samarbejdet med dig.

Vores salgsteam er klar til at hjælpe dig

Hent vores profilbrochure

Profilbrochure